Αλλαγή φρουράς στην Τροχαία Πάφου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Νέος υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος Κυριάκος Κυριάκου μέχρι πρότινος επικεφαλής του κεντρικού αστυνομικού σταθμού

Αλλαγή φρουράς στην Τροχαία Πάφου. Ο Ανώτερος υπαστυνόμος Ζήνων Ψαθίτης μετά από 11 χρόνια στην Τροχαία Πάφου αναλαμβάνει υπεύθυνος του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, νέος υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος Κυριάκος Κυριάκου μέχρι πρότινος επικεφαλής του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Ο κ. Ψαθίτης σε γραπτή του ανακοίνωση προς τους λειτουργούς των Μ.Μ.Ε. τόσο των εντύπων όσο και των ηλεκτρονικών εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη και αγαστή συνεργασία που είχαν τα τελευταία 11 έτη.

Η συνεργασία αυτή ήταν, όπως αναφέρει, αναγκαία, χρήσιμη και ωφέλιμη στην κοινή προσπάθεια για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

"Η συμβολή σας" είπε, είναι τεράστια, για τούτο κάλεσε τα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν  "με κάθε ευκαιρία να προσπαθούν για την εμπέδωση της οδικής συνείδησης". 

Πρέπει, είπε, όλοι να εργαζόμαστε μέχρι που θα έχουμε «0» θανάτους, προσθέτοντας ότι δεν είναι πλέον ουτοπικός αυτός ο στόχος, φτάνει όλοι να το πιστέψουμε.


Επιστροφή
στην αρχή