Αλλαγές στη Διοίκηση στη Synlab Κύπρου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο εκδηλώσεις έλαβαν χώρα την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, με αφορμή την αλλαγή στη διοίκηση της Synlab Κύπρου

Η παρουσία της Synlab International Gmbh, του διεθνούς δικτύου κλινικών εργαστηρίων της Ευρώπης, στην κυπριακή αγορά και η αλλαγή στη Διοίκηση στη Synlab Κύπρου.

Δύο εκδηλώσεις έλαβαν χώρα την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, με αφορμή την αλλαγή στη διοίκηση της  Synlab Κύπρου και το διορισμό του κ. Πόλυ Γεωργιάδη ως Γενικό Διευθυντή και της Δρ. Αθηνάς Θύμη ως ιατρική υπεύθυνη του εργαστηρίου.

Στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη, ενώ στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε παρουσίαση της Synlab Κύπρου και των καινοτόμων υπηρεσιών που εισάγει στην αγορά μας.

Η Synlab είναι πλέον σε θέση να καλύψει τις εργαστηριακές απαιτήσεις ολόκληρης της Κύπρου, προσφέροντας εκτεταμένο φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων με διαπιστευμένη Ποιοτητα υπηρεσιών κατά ISO 15189, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, η Synlab εισάγει στην ιατρική κοινότητα της Κύπρου εξειδικευμένες εξετάσεις νέας γενιάς στους τομείς της γενετικής, της μοριακής, της γυναικολογίας και της καρδιολογίας, προφέροντας επιπρόσθετα διαγνωστικά εργαλεία στο γιατρό.

Και οι δύο εκδηλώσεις -τόσο η δημοσιογραφική διάσκεψη, όσο και η απογευματινή παρουσίαση- στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία καθώς υπήρξε αθρόα συμμετοχή προσκεκλημένων, που τίμησαν με την παρουσία τους τους διοργανωτές.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή