Αλκή Ορόκλινη: Ξανά από την αρχή αλλά με απαιτήσεις (πιθανή ενδεκάδα)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

To φετινό εγχείρημα για την Αλκή Ορόκλινη να παραμείνει στην κατηγορία έχει αφετηρία το ΓΣΠ εκεί όπου θα κυνηγήσει όφελος απέναντι στην Ομόνοια...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 25/8)

To φετινό εγχείρημα για την Αλκή Ορόκλινη να παραμείνει στην κατηγορία είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού είναι γεγονός πως αποδυναμώθηκε αρκετά αγωνιστικά. Έφυγαν ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν πέρσι «δυνατά» γρανάζια στην πορεία για παραμονή στην κατηγορία.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Σακκά είναι αναγκασμένοι να πολεμούν το κάθε παιχνίδι. Έτσι θα πράξουν και σήμερα (20:00) στη δύσκολή τους έξοδο στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια.

Σε καμία περίπτωση δεν θα τα βάψουν μαύρα στην Αλκή με ενδεχόμενη ήττα αφού, κακά τα ψέματα, είναι ήττα «εντός προγράμματος». Από νωρίς λοιπόν η «αθάνατη» μπαίνει στα δύσκολα και υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τα σενάρια για την ενδεκάδα είναι πάρα πολλά από τη στιγμή που ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρος θεωρείται μόνο ο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Λοΐζίδης και στο αριστερό ο Σταρόκιν. Οι Χριστοφή και Σερφά θα είναι το αμυντικό δίδυμο. Οι Τραϊτσέφσκι, Σπόλιαριτς και Aκόστα θα είναι η τριάδα του κέντρου, με τους Μαρλόν, Ρονίνιο και Κάρλος να παίζουν στην επίθεση.


Επιστροφή
στην αρχή