Αλκή Ορόκλινη: Στη Λεμεσό με στόχο την υπέρβαση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Για την υπέρβαση ταξιδεύει σήμερα στη Λεμεσό η Αλκή Ορόκλινη, με την αποστολή της απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ να είναι εξαιρετικά δύσκολη...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 7/10)

Η αποστολή των κυανέρυθρων απέναντι στην πρωτοπόρο και αλάνθαστη (μέχρι σήμερα) ΑΕΛ είναι εξαιρετικά δύσκολη το απόγευμα (17:00), όμως η προσπάθεια εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Κώστα Σακκά θα γίνει με στόχο το βαθμολογικό κέρδος.

Όλοι αναγνωρίζουν τις τεράστιες δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας στο Τσίρειο, ωστόσο όπως έχουν διαμορφωθεί πια τα βαθμολογικά δεδομένα, η Αλκή είναι υποχρεωμένη να κυνηγά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.

Δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει παιχνίδια που να «κτυπά». Άλλωστε, και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ανόρθωση τα προγνωστικά ήταν σε βάρος της, όμως η προσπάθεια και η φιλοτιμία που επέδειξαν οι παίκτες σε εκείνον τον αγώνα ανταμείφθηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αλκής έχει να κάνει με τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα με την παραγωγή φάσεων και με το γκολ.

Η «αθάνατη» δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που καλείται να επιλύσει αμέσως η τεχνική ηγεσία και φυσικά οι ποδοσφαιριστές αφού σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα γίνει ακόμη δυσκολότερη.

Ενόψει ΑΕΛ, είναι εξαιρετικά αμφίβολοι οι Ιβάν Κάρλος και Λοϊζίδης, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά τις προηγούμενες μέρες.

Η Αλκή αναμένεται να παραταχθεί με τους Πάρντο, Κυπριανού, Χαρή, Φλόρες, Σερφά, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Καντάτσια, Ηλία, Μπελαμεϊρί και Μαλρόν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Στάροκιν αντί του Χαρή και ο Σπόλιαριτς αντί του Ακόστα.


Επιστροφή
στην αρχή