Αλκή Ορόκλινη: Με Ούρκο Πάρντο για αποτέλεσμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στην όλη προσπάθεια αναμένεται ότι θα συμβάλει σημαντικά ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εναντίον του ΑΠΟΕΛ...

Να κοιτάξει στα μάτια και τον ΑΠΟΕΛ, όπως έπραξε στα παιχνίδια της κόντρα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια, θα επιδιώξει απόψε (20.00) η Αλκή Ορόκλινη μέσα στο «Αμμόχωστος».

Η αποστολή των κυανέρυθρων είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως οι παίκτες του Σάββα Δαμιανού δεν χάνουν τις ελπίδες τους και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην όλη προσπάθεια αναμένεται ότι θα συμβάλει σημαντικά ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εναντίον του ΑΠΟΕΛ!

Η Αλκή κέρδισε τις εντυπώσεις στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί άλλη μια πρόκληση για τους κυανέρυθρους, προκειμένου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τόπου.

Το σοβαρότερο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Κύπριο τεχνικό της «αθάνατης» αυτή την εβδομάδα ακούει στ’ όνομα Μπαμπτίστ Πιεράτζι.

Ο έμπειρος Γάλλος μέσος είναι τιμωρημένος και αναγκαστικά θα δει τον αγώνα από την κερκίδα. Πιθανότερος αντικαταστάτης του φαντάζει ο Καμερουνέζος Ζιλ Μίτσε Ντγκόμο.

Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Δαμιανού, πλην του μόνιμα τραυματία τον τελευταίο καιρό Βασίλεφ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Αλκής: Πάρντο, Φραγκέσκου, Λοϊζίδη (Χαρή), Πάρπα, Ντιακιτέ, Τιγκρουτζιά, Ντγκόμο, Ντίλαν, Σεμέδο, Χαμντί, Φαμπρίτσιο. Η Αλκή ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση.


Επιστροφή
στην αρχή