Αλκή Ορόκλινη: Δύσκολος δρόμος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο πρόεδρος Άντης Λόππας και ο προπονητής Κώστας Σακκάς έχουν… ένα βουνό να ανέβουν αφού η ομάδα θα χτιστεί ξανά απ' την αρχή...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 10/6)

Πτου και απ’ την αρχή θα χτιστεί η Αλκή για τη σεζόν 2018-19.

Ο πρόεδρος Άντης Λόππας και ο προπονητής Κώστας Σακκάς έχουν… ένα βουνό να ανέβουν, αφού είναι υποχρεωμένοι να δημιουργήσουν ένα νέο και ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να δώσει τη μάχη για παραμονή.

Η Αλκή ψάχνει την ενίσχυση σ’ όλες τις γραμμές.

Ενδεικτικό του πόσο δύσκολο θα είναι (και) το φετινό εγχείρημα των ιθυνόντων την «αθάνατη» είναι ότι τη δεδομένη στιγμή στο δυναμικό των κυανέρυθρων ανήκουν μονάχα οι Μάριος Χαρή, Παναγιώτης Φραγκέσκου (αυτοί οι δύο έχουν υπογράψει συμβόλαια διετούς διάρκειας), Αλέξης Θεοχάρους, Κώστας Χαραλάμπους, ενώ αποκτήθηκε και από τον Ερμή ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Παναγή.

Η πρώτη μεταγραφή της Αλκής για τη νέα σεζόν είναι ο Βενεζουελάνος μέσος Ακόστα. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα, οι Φαμπρίτσιο, Πιερατσί, Ιτούα και Ρούκα, αποτελούν εδώ και καιρό παρελθόν, ενώ αποχαιρέτησαν την ομάδα και οι Ντιακιτέ και Γκλομπάρ, οι οποίοι πρόβαλαν αυξημένες οικονομικά απαιτήσεις.

Δεν έχουν απαντήσει ακόμα στις προτάσεις που τους έγιναν για ανανέωση των συμβολαίων τους οι Τιγκρουτζιά, Μαλφλουρί και Ντίλαν, οι οποίοι μάλλον κι αυτοί θα συνεχίσουν τις καριέρες τους σε άλλες ομάδες.

Στην Αλκή περιμένουν επίσης την απάντηση του τερματοφύλακα Ούρκο Πάρντο και στο κυανέρυθρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά ο διεθνής κυπριοποιημένος πορτιέρο θα απαντήσει θετικά.

Η ανεπίσημη πρώτη προπόνησης της Αλκής για τη νέα περίοδο θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

 


Επιστροφή
στην αρχή