Αλκή Ορόκλινη: Τα δύο νέα αποκτήματα και το χρήσιμο φιλικό (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Την επικύρωση της συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές Ρονίνιο και Ιβάν Κάρλος γνωστοποίησε σήμερα η διοίκηση της Αλκής Ορόκλινη...

Ένα τεστ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των νεοφερμένων, που χρειάζονται χρόνο να εξοικειωθούν με το τακτικό κομμάτι της ομάδας, και σε όσα επιθυμεί να δοκιμάσει αυτή την περίοδο ο Κώστας Σακκάς θεωρείται για την Αλκή το προγραμματισμένο για αύριο (1/8, 18:00) ραντεβού με αντίπαλο τον Διγενή Ορόκλινης στα Λειβάδια. 

Μάλιστα το αφεντικό της «αθάνατης» θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ελέγξει το βαθμό ετοιμότητας των Ρονίνιο και Ιβάν Κάρλος, η απόκτηση των οποίων γνωστοποίηθηκε σήμερα (31/7) αφού πρώτα αμφότεροι πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

«Οι ποδοσφαιριστές Ρονίνιο και Ιβάν Κάρλος πέρασαν σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο που υπέγραψαν με την ομάδα μας.

Από το απόγευμα θα είναι και επίσημα στη διάθεση του προπονητή Κώστα Σακκά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας. 


Επιστροφή
στην αρχή