Ακούνε Σαράποβα και βγάζουν... σπυράκια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΤΕΝΙΣ
Πληθαίνουν οι δηλώσεις αθλητριών του τένις κατά της Μαρίας Σαράποβα και της επικείμενης επιστροφής της στη δράση στο τουρνουά της Στουτγκάρδης

Πληθαίνουν οι δηλώσεις αθλητριών του τένις κατά της Μαρίας Σαράποβα και της συμμετοχής της στο τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω της τιμωρίας της, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο συγκεκριμένο γκραν πρι, το οποίο θα αρχίσει ακριβώς την εβδομάδα που λήγει η ποινή της.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες τενίστριες δηλώνουν δημόσια πως είναι εναντίον της συμμετοχής της Σαράποβα και το νέο «χτύπημα» δόθηκε από την Καρολίν Βοζνιάκι.

«Η συμμετοχή της είναι καλή για τον ανταγωνισμό στο γυναικείο τένις, όμως, πέρα από αυτό, θεωρώ πως είναι λάθος να επιτρέπεται σε μια αθλήτρια, χωρίς να έχει σημασία ποιά είναι αυτή, να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά ενώ είναι τιμωρημένη» δήλωσε η 27χρονη τενίστρια από τη Δανία, Νο 14 στον κόσμο.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως δείχνει έλλειψη σεβασμού από την πλευρά των διοργανωτών προς τις άλλες παίκτριες και την WTA. Φαίνεται πως οι κανόνες έχουν διαστρεβλωθεί και λειτουργούν προς εξυπηρέτηση κάποιων.

Φυσικά και όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και είμαι σίγουρη πως θα παίξει καλό τένις όταν επιστρέψει, όμως παράλληλα πιστεύω πως, όταν μια αθλήτρια τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, τότε στην επιστροφή της πρέπει να ξεκινάει πάλι από κάτω, από το μηδέν».

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να συνεχίσει στον δρόμο του 2014/15

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, 10:55 (τελευταία ενημέρωση 10:55)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσέλαβε επιστημονικό συνεργάτη και διατροφολόγο η Ομόνοια

Πολίτης Sports, 10:40 (τελευταία ενημέρωση 10:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τις πόρτες στις ιδιωτικές ακαδημίες η ΚΟΠ (υπό όρο)

Πολίτης Sports, 10:28 (τελευταία ενημέρωση 10:28)

Επιστροφή
στην αρχή