Άκομψη επίθεση του προέδρου της Μπάγερν στον Οζίλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, επιτέθηκε δημόσια στον Μεσούτ Οζίλ, χαρακτηρίζοντας τον υπερεκτιμημένο και θεατρίνο...

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, επιτέθηκε δημόσια στον Μεσούτ Οζίλ, χαρακτηρίζοντας τον υπερεκτιμημένο και θεατρίνο, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, με αφορμή την αποχώρηση του μέσου της Άρσεναλ από την εθνική ομάδα.

«Ο Μεσούτ είναι ένα προϊόν της αγοράς. Παρουσιάζεται ισχυρότερος απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα», είπε ο Χένες κατά τη διάρκεια προγράμματος που μεταδόθηκε στο Sky Deutschland.

«Η μόνη σημαντική κατηγορία, αυτό που θέλω να πω στον Λέβ είναι, ότι αν είχε πάει πιο συχνά στο Λονδίνο και τον έβλεπε από κοντά να παίζει πιο συχνά, δεν θα τον είχε καλέσει για τεχνικούς λόγους. Θα είχαμε γλιτώσει από όλο το μικρό θέατρο».

Όμως ο Χένες τόνισε ότι λάθος έχει κάνει και η γερμανική ομοσπονδία: «Μετά τη φωτογραφία με τον Ερντογάν η DFB έπρεπε να αναγκάσει τον παίκτη να εξηγήσει δημοσίως. Προσπάθησε να ξεφύγει χωρίς διευκρινίσεις κα αυτό ίσως ήταν το μεγαλύτερο λάθος».


Επιστροφή
στην αρχή