Τέσσερις οι νεκροί στην Αγία Νάπα. Στόχος ο Φ. Καλοψιδιώτης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Μακελειό στην Αγία Νάπα. Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών νεκρός είναι γνωστός επιχειρηματίας και άλλα 3 πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο δράστης.

Μακελειό στην Αγία Νάπα.  Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών νεκρός έπεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ένας αστυνομικός, η γυναίκα του και ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες το άγριο φονικό συνέβη όταν τα τέσσερα πρόσωπα έβγαιναν από εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στον δρόμο που πριν 4 χρόνια έγινε το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας. 

Τότε, δύο άντρες προσέγγισαν το σημείο και άρχισαν να πυροβολούν. Από τα πυρά τους νεκρός έπεσε ο Φάνος Καλοψιδιώτης, ένας αστυνομικός και η γυναίκα του ενώ νεκρός φέρεται να είναι και ένας εκ των δραστών αφού δέχτηκε πυρά από δεύτερο αστυνομικό ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε καμένο κοντά στο σημείο του φονικό. Εντός του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο δεύτερος δράστης που μάλλον το οδηγούσε διαφεύγει της σύλληψης. Νωρίτερα είχε δοθεί η παραπλανητική πληροφορία ότι ο δεύτερος δράστης είναι νεκρός ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ότι αυτό έγινε για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες. 

Τραυματίστηκαν επίσης άλλα δύο πρόσωπα εκ των οποίων το ένα σοβαρά. 

Το μέγεθος της τραγωδίας έρχεται να επιτείνει η πληροφορία ότι το φονικό φέρεται να έγινα μπροστά στα μάτια των παιδιών του αστυνομικού και της γυναίκας του που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του δολοφόνου. 

 

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης

Σημειώνεται ότι το φονικό γίνεται ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα στις 23/6/2012.  

Στο κέντρο της Αγίας Νάπας επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

 


Επιστροφή
στην αρχή