Αγωνία για την ετυμηγορία της UEFA, πλησιάζει στη Ρεάλ ο Μπαπέ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Η Παρί έχει προβλήματα με το Financial Fair Play της UEFA και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για να αρπάξει το next best thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Η ετυμηγορία της UEFA, σχετικά με την έρευνα για το Financial Fair Play της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει περιθώριο να εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σήμερα, μόλις 48 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας που έχει η γαλλική ομάδα να πληρώσει 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ.

Όπως είναι γνωστό η αγορά του Νεϊμάρ με 220 εκατ. ευρώ, επέτρεψε στην Παρί το περασμένο καλοκαίρι συμφωνία δανεισμού του Μπαπέ, προκειμένου να μην διαταραχθεί το Financial Fair Play, με ρήτρα εξαγοράς που πρέπει να ενεργοποιηθεί τώρα.

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα As, μία ετυμηγορία της UEFA για παράβαση των κανόνων από την Παρί, θα την οδηγούσε να πουλήσει ένα από τα αστέρια της, Μπαπέ ή Νεϊμάρ για να μειώσει το χρέος κατά 250 εκατ ευρώ περίπου ή διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Champions League.

Η Laliga έχει ζητήσει επίσημα την επανεξέταση των λογαριασμών του συλλόγου του Παρισιού, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στην…γωνία, προκειμένου να αρπάξει τον Κιλιάν Μπαπέ ή ακόμα τον Νεϊμάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή