Αγωνία για Φελγκέιρας στην Ανόρθωση - Πιθανότητα έκτακτης μεταγραφής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου πορτιέρο η «Κυρία» θα ψάξει τερματοφύλακα στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου

H Aνόρθωση μπήκε στο πρωτάθλημα με το δεξί, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας στο Μακάρειο, όμως η βόλτα από τη Λευκωσία περιλάμβανε κι ένα δυσάρεστο, το οποίο αφορά τον τραυματισμό του Μάριο Φελγκέιρας.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της «Κυρίας» ο νεαρός Δημήτρης Δημητρίου, που πάντως τα πήγε καλά.

Το κακό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι οι πρώτες εκτιμήσεις για το πρόβλημα που αποκόμισε ο βασικός της πορτιέρο είναι ανησυχητικές και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αρκετό διάστημα απουσίας του, αν και περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Εφόσον πάντως οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η Ανόρθωση θα αναγκαστεί να κινηθεί εκτάκτως για την απόκτηση πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Φελγκέιρας, καθώς πίσω από τον Πορτογάλο υπάρχουν δυο νεαροί και άπειροι, oι Δημητρίου και Στέμερ.

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, πρέπει να γίνει σύντομα, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή.


Επιστροφή
στην αρχή