Αγωγή κατά Φαίδωνος για τα περί παραγωγού πορνό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Την απόφαση της να κινηθεί νομικά κατά του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ανακοίνωσε η εταιρεία ATUM Developments Ltd...

Την απόφαση της να κινηθεί νομικά κατά του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ανακοίνωσε η εταιρεία ATUM Developments Ltd. Η εταιρεία σε ανακοίνωση της χαρακτηρίζει συκοφαντικά ψεύδη και κακόβουλους, ανυπόστατους, επιζήμιους, απαξιωτικούς και μειωτικούς ισχυρισμούς, τα σχόλια του δημάρχου Πάφου κατά της εταιρείας και του ιδιοκτήτη της Sandor Kenyeres.

Η Εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων ατόμων ή τηλεοπτικών, ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης έχουν μεταδώσει και/ή αναπαράγουν τα σχετικά συκοφαντικά ψεύδη και κακόβουλους, ανυπόστατους, επιζήμιους, απαξιωτικούς και μειωτικούς ισχυρισμούς και σχόλια αναφορικά με τον κ. Sandor Kenyeres ή την Εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φαίδωνος Φαίδωνος μιλώντας στο Σίγμα αναφέρθηκε στον επενδυτή της σχεδιαζόμενης ανάπτυξης στη Γεροσκήπου λέγοντας ότι «ότι φρόντισαν να μας τον παρουσιάσουν αλλά παράβλεψαν να μας πουν ότι τα χρήματά του τα δημιούργησε μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου την ίδια στιγμή που αυτός μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή»

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο επενδυτής για τον οποίο λέγονται διάφορα. Δημιούργησε όλα του τα λεφτά μέσα από τη βιομηχανία των ταινιών πορνό ως ιδιοκτήτης εταιρείας στην Ουγγαρία… Όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να το ψάξει στο διαδίκτυο».

Καταλήγοντας είπε: «Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή της Κύπρου»


Επιστροφή
στην αρχή