ΑΓΛΑΝJAZZ 2017: Mια ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία σε τζαζ μονοπάτια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το Φεστιβάλ Αγλανjazz έχει γίνει πλέον θεσμός στα παγκύπρια πολιτιστικά δρώμενα, προσελκύοντας Κυπρίους και τουρίστες κάθε ηλικίας

Δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες κέφι, χορό και άφθονη μουσική κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Αγλαντζιάς, πρόσφερε το φεστιβάλ Αγλανjazz για 11η συνεχόμενη χρονιά στους λάτρεις της τζαζ και... όχι μόνο!

Καταξιωμένα μουσικά σχήματα από την Πορτογαλία, την Αμερική, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πολωνία αλλά και την Ελλάδα και την Κύπρο ξεσήκωσαν με τις μελωδίες τους τον κόσμο που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 και της Τρίτης 12 Ιουλίου στην πλατεία Παλιάς Αγλαντζιάς, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Η περιήγηση στον εξωτικό κόσμο της τζαζ ξεκίνησε την Δευτέρα με τους μουσικούς Michael Messios Symmetry Band, Dock In Absolute και Carmen Souza Trio και συνεχίστηκε με τους LP3, Ermis Michail Quintet και The Next Step Quintet feat. Tivon Pennicott την Τρίτη.

Το Φεστιβάλ Αγλανjazz έχει γίνει πλέον θεσμός στα παγκύπρια πολιτιστικά δρώμενα, προσελκύοντας Κυπρίους και τουρίστες κάθε ηλικίας.

Γιατί η τζαζ δεν είναι μόνο μουσική, είναι τρόπος ζωής…

Φωτογραφίες και υλικό από τη διήμερη μουσική γιορτή του Αγλανjazz μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο http://aglanjazz.com και στη σελίδα facebook https://www.facebook.com/events/1678761442424232 


Επιστροφή
στην αρχή