Αγία Νάπα: Τελέστηκε ο υπ' αριθμόν 20.000 πολιτικός γάμος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζευγάρι είναι οι Ιlia Privalov και Elena Kolesnikova από τη Ρωσία, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το γάμο τους στην τοποθεσία «Άμμος του Καμπούρη»

Στην Αγία Νάπα τέλεστηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στην τοποθεσία «Άμμος του Καμπούρη» ο πολιτικός γάμος υπ' αριθμόν 20.000.
 
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «το τυχερό ζευγάρι με τον αριθμό 20.000 είναι οι Ιlia Privalov και Elena Kolesnikova από τη Ρωσία, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το γάμο τους στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου  στην Αγία Νάπα, υπογράμμισε το γεγονός ότι αποτελούν τον υπ’ αριθμό 20 χιλιάδες ζευγάρι που επιλέγει το Δήμο για να ενώσει τις ζωές του».
 
Ο κ. Καρούσος «εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Δήμος κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ξεπερνώντας τους με τον πολύ υψηλό αριθμό των 20 χιλιάδων πολιτικών γάμων που έχουν τελεστεί από το Μάιο του 1994 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Ανέφερε επίσης ότι το γεγονός αυτό αποδεικνύει κάτι που είναι ευρύτερα γνωστό, πως δηλαδή η περιοχή μας είναι από τις ομορφότερες του νησιού της θεάς του έρωτα Αφροδίτης αλλά και της ανατολικής Μεσογείου γενικότερα».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «ο Δήμαρχος είπε ακόμα ότι ως Τοπική Αρχή έχουμε επενδύσει τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας σε σημαντικό βαθμό τους υφιστάμενους χώρους και δημιουργήσαμε ακόμη περισσότερους τέλεσης πολιτικών γάμων, με στόχο να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στα ενδιαφερόμενα ζευγάρια».

«Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με στόχο τον εμπλουτισμό του γαμήλιου τουριστικού μας προϊόντος με όλα τα θετικά επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται», σημείωσε ο Γιάννης Καρούσος.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «στο τυχερό ζευγάρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δώρισε αναμνηστικά δώρα μεταξύ των οποίων μία κλειδαριά για να κλειδώσουν τον έρωτά τους στην γέφυρα των ερωτευμένων και ειδικό δώρο - ενθύμιο για το γεγονός ότι ο δικός τους γάμος αποτέλεσε τον αριθμό 20 χιλιάδες που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο».


Επιστροφή
στην αρχή