Αυξημένη ζήτηση και αλλαγή σταδίου στο Κύπρος-Λουξεμβούργο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων από τον κόσμο και κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν, ο αγώνας δεν θα γίνει στον Άγιο Δομέτιο

Η αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Λουξεμβούργο θα πραγματοποιηθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία και όχι στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου – CBF Arena όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η ημερομηνία του αγώνα (Κυριακή 1 Ιουλίου) και η ώρα (19:00) παραμένουν οι ίδιες.

Ο λόγος της αλλαγής της έδρας του αγώνα είναι η πολύ μεγάλη ζήτηση του κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, καθώς και κάποια προβλήματα συμβατότητας που παρουσίασαν οι ηλεκτρονικοί πίνακες στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται από τα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην οδό Αμφιπόλεως 21 στον Στρόβολο (Ολυμπιακό Μέγαρο). Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ το παιδικό εισιτήριο (μέχρι 12 ετών) κοστίζει 2 ευρώ.

Για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης της Εθνικής Κύπρου κόντρα στο Λουξεμβούργο μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, κ. Άθως Αντωνίου:

«Για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διεξάγεται ο αγώνας, αναμέναμε ότι θα υπήρχε μικρότερος αριθμός φιλάθλων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πολύ πιο μεγάλη ζήτηση, όπως και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Πορτογαλία. Προτιμήσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να δει από κοντά την Εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα συμβατότητας του εξοπλισμού με τους κανονισμούς διεθνών αγώνων της FIBA,  στο γήπεδο που παρέλαβε η ΚΟΚ πριν από 20 ημέρες. Παρόλο που γίνεται αγώνας δρόμου για να διευθετηθούν αυτά τα θέματα, υπήρχε μεγάλη πίεση χρόνου για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την αναμέτρηση και προτιμήσαμε να γίνει ο πρώτος επίσημος μεγάλος αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ίσως στο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο».


Επιστροφή
στην αρχή