Αυτό έλειπε στον Μπαλταζάρ ενόψει Ερμή, πρόβλημα με Καζού (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Εκεί που αχνοφαίνεται μια ελπίδα αισιοδοξίας ότι μειώνονται τα προβλήματα των τραυματισμών στον ΑΠΟΕΛ, ξεπετάγονται καινούργια σαν τη «Λερναία Ύδρα»

Εκεί που αχνοφαίνεται μια ελπίδα αισιοδοξίας ότι μειώνονται τα προβλήματα των τραυματισμών στον ΑΠΟΕΛ, ξεπετάγονται καινούργια σαν τη «Λερναία Ύδρα».

Σαν να μην έφταναν οι υποχρεωτικές απουσίες των διεθνών από την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ερμή Αραδίππου (16/9) προστέθηκε αίφνης ένα ακόμα ζήτημα για να προβληματίσει ακόμη περισσότερο τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Όπως ενημερώνουν οι γαλαζοκίτρινοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Πέμπτης (6/9) ο Βραζιλιάνος Καζού ταλαιπωρείται από θλάση πρώτο βαθμού στο γαστροκνήμιο, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τους «φτεροπόδαρους». 

«Ο Caju λόγω θλάσης Ά βαθμού στο γαστροκνήμιο θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά», ενημερώνει σχετικά ο ΑΠΟΕΛ μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης (6/9). 


Επιστροφή
στην αρχή