Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι προορισμοί της Cyprus Airways

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η εταιρεία προσθέτει πως οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2017, ενώ σημειώνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και δύο επιπλέον προορισμοί

Τους τρεις προορισμούς της για το καλοκαίρι ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Cyprus Airways. Πρόκειται για το Ηράκλειο, τη Ρόδο και το Τελ Αβίβ.

Η εταιρεία προσθέτει πως οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2017, ενώ σημειώνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και δύο επιπλέον προορισμοί.

Mάλιστα, σημειώνεται ότι τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα προς πώληση περί τα μέσα Μαΐου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αερογραμμής (www.cyprusairways.com) και του τηλεφωνικού κέντρου.

Υπενθυμίζεται πως το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη, θα είναι φέτος το καλοκαίρι και η δεύτερη τον Μάρτη του 2018.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες η Cyprus Airways πραγματοποίησε δοκιμές στα συστήματα πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων, γεγονός που δείχνει πως πλέον αναμένεται η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυστηρός με όλους χαλαρός στα δικά του

Πολίτης Sports, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιμένουν καπνό από την Άγκυρα

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά νεκροί και 70 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στη Μόσχα

Πολίτης News, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή