Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Jaguar XF Sportbrake

AUTO /ΔΟΚΙΜΕΣ

Υπόσχεται νέα επίπεδα πρακτικότητας χωρίς εκπτώσεις στο στιλ και τις επιδόσεις της το νέο καμάρι τη ςJaguar XF Sportbrake.

Η Jaguar ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, μάλλον στις αρχές του 2018. Πρόκειται για την XF Sportbrake, teaser της οποίας είδαμε πρόσφατα . Τελευταία παρουσίαση ήταν αυτή που έγινε προ ημερών στο Wimbledon Centre Court όπου σχεδιάστηκε η σιλουέτα της και αποκαλύφθηκε από ψηλά. Η wagon έκδοση θα βασιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα αλουμινίου που βασίζεται και η τετράθυρη με την οποία θα μοιράζεται επίσης και όλη τη γκάμα των κινητήρων: από τον δίλιτρο diesel μέχρι τον V6 3.0 λίτρων και τον ολοκαίνουριο δίλιτρο βενζινοκινητήρα που θα συνδυάζονται είτε με εξατάχυτο μηχανικό είτε με οχτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στην πρώτη περίπτωση η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς ενώ στη δεύτερη και στους τέσσερις τροχούς.

Κατά την εμπορική της πορεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Mercedes-Benz E-Class Estate, BMW 5-Series Touring και το Volvo V90. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα δώσει η Jaguar στις αρχές καλοκαιριού (σε 70 ημέρες από τώρα, οπότε θα ξεκινήσει ο διάσημος αγώνας τένις) όταν δηλαδή πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίασή του. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν πρώτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Επιστροφή
στην αρχή