Άφησε πίσω τους άλλους ο Πουρσαϊτίδης: Κορυφαίος για τον μήνα Οκτώβριο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Κορυφαίος προπονητής το μήνα Οκτωβρίου αναδείχθηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της ομάδας...

Το θεσμό της ανάδειξης του κορυφαίου προπονητή του μήνα στο πρωτάθλημα Cyta συνεχίζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη χορηγία της εταιρείας αποστολής φακέλων και δεμάτων σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό Kronos Express.

Ο κορυφαίος προπονητής του μήνα επιλέγεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ η οποία, στο τέλος της χρονιάς, θα επιλέξει και τον κορυφαίο προπονητή του Πρωταθλήματος που θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Κορυφαίος προπονητής για το μήνα Οκτώβριο έχει επιλεγεί ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας. Η αμμοχωστιανή ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Δραμινού προπονητή, πραγματοποιεί πορεία που ξεπερνά τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Απόλλωνα στους 16 βαθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα μετρά μόνο νίκες από την πέμπτη αγωνιστική και μετά, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες, απολογισμός που της επιτρέπει να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέλαβε τη Νέα Σαλαμίνα πριν από ένα περίπου χρόνο, τον Οκτώβριο του 2017, ως αντικαταστάτης του Λιάσου Λουκά.

Με αφορμή την ανάδειξή του ως προπονητής του μήνα η ΚΟΠ δημοσίευσε το ακόλουθο βίντεο:

 


Επιστροφή
στην αρχή