ΑΕΛ: Τελευταίο τεστ στο Πράβετς για τους «Λέοντες»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

H ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ολοκληρώνει τη σειρά των φιλικών υποχρεώσεων της στη Βουλγαρία με την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 4/8)

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στο Πράβετς της Βουλγαρίας η ΑΕΛ.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει στις 17:00 την Ξάνθη, με τον τεχνικό της να έχει ακόμη μία ευκαιρία για δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Η ΑΕΛ έδωσε πέντε φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία, τα οποία έχει κερδίσει, χωρίς αυτό να λέει και πολλά.

Όπως αναφέραμε και προ ημερών, ο Ντούσαν Κέρκεζ προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του νοοτροπία νικητή, ενώ ακολουθεί έναν επιθετικογενή τρόπο παιχνιδιού.

Ωστόσο, δεν περνάει καθόλου σε δεύτερη μοίρα η αμυντική λειτουργία των γαλαζοκιτρίνων. Στα πέντε φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ, δέχθηκε μόλις δυο γκολ ενώ πέτυχε οκτώ.

Η άμυνα της ΑΕΛ παρουσιάστηκε με διαφορετικά πρόσωπα σε αυτά τα παιχνίδια. Για το κέντρο της άμυνας ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ένα καρέ επιλογών, που αποτελείται από τους Τζούνιορ, Λαφράνς, Τεϊσέιρα, Ράσο.

Για τα αμυντικά άκρα έχει τους Γουίλερ, Αβραάμ για το αριστερό, Κυριάκου και Τεξέιρα για το δεξί. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, λοιπόν, ψάχνει την ιδανική τετράδα την οποία θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Γερολέμου & Μιχαηλίδης

Κατά τα άλλα, δύο παίκτες που συμμετείχαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας επέστρεψαν νωρίτερα στην Κύπρο. Θα είναι και απόντες από το σημερινό φιλικό παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Γερολέμου και Μιχαηλίδη, οι οποίοι από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης είναι στη Λεμεσό. Την Κυριακή θα αναχωρήσουν με την Εθνική Νέων για την Αυστρία η οποία θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Μιχαηλίδης θα παρουσιαστεί και στη μονάδα του στον στρατό. Ο εξελίξιμος αριστερός μπακ θα λαμβάνει τις απαραίτητες διευκολύνσεις για να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της επαγγελματικής ομάδας.

Τόσο αυτός όσο και ο Γερολέμου θα αποτελούν και μέλη της ομάδας της ΑΕΛ που θα αγωνιστεί στο Youth Champions League.


Επιστροφή
στην αρχή