ΑΕΛ: Ο Βινίσιους και το... έξτρα φιλικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Οι επαφές συνεχίζονται και στην ΑΕΛ επιθυμούν ακόμη και μέσα στα προσεχή 24ωρα να λάβει τέλος αυτή η περίπτωση, είτε θετικά είτε αρνητικά

Ο Βινίσιους διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τις 31 Μαΐου 2019. Ο Βραζιλιάνος μέσος, αν και εφόσον πάρει την ελεύθερα στο χέρι (αυτό θα γίνει αν προκύψει συμφωνία στο ύψος της αποζημίωσης) αναμένεται να αποτελέσει παίκτη της ΑΕΛ. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα ο παίκτης να μετακομίσει στην ΑΕΛ και να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του ο ΑΠΟΕΛ.

Βινίσιους υπό προϋποθέσεις στην ΑΕΛ

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι ετήσιες απολαβές του Βινίσιους είναι γύρω στα 250 χιλιάδες. Δεν έχει άλλον παίκτη με τόσο υψηλό πακέτο απολαβών η ΑΕΛ, άρα εννοείται ότι δεν προτίθεται να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα.

Οι επαφές συνεχίζονται και στην ΑΕΛ επιθυμούν ακόμη και μέσα στα προσεχή 24ωρα να λάβει τέλος αυτή η περίπτωση, είτε θετικά είτε αρνητικά, μιας και η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων επιστρέφει την Κυριακή στην Κύπρο και από εβδομάδας θα μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Βινίσιους, επειδή δεν είναι ακόμα σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας, μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε πέρσι, ουσιαστικά «κόπηκε» από τις επιλογές του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος και τον έθεσε εκτός πλάνων.

Έτοιμη για το 5/5 η ΑΕΛ! (σε Live Streaming το φιλικό)


Επιστροφή
στην αρχή