«Να αποσυρθούν οι ανίκανοι» (ευχαριστίες «για την αυτοσυγκράτηση»)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ευχαριστούν μέσω ανακοίνωσης τους φίλους τους για την υποστήριξη σε πλαίσιο αθλητοπρέπειας και στέλνει μήνυμα στην ΚΟΠ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο της για την υποστήριξη και για την «αυτοσυγκράτηση που επέδειξε» στον χθεσινό επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

«Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας για την θερμή υποστήριξή τους μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας, καθώς επίσης και για την περίσσια αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν βλέποντας τα όσα διαδραματίζονταν τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην Δυτική κερκίδα».

Παράλληλα, η ομάδα της Λεμεσού καλεί την ΚΟΠ να λάβει μέτρα σε σχέση με τη διαιτησία και τους διαιτητές που έχουν αποδειχθεί ανίκανοι να αποσυρθούν.

«Η Διοίκηση της ΑΕΛ καλεί δημόσια την ΚΟΠ όπως μελετήσει εμπεριστατωμένα τον ορισμό της τετράδας των διαιτητών του χθεσινού προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ, την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης και να κάνει την αυτοκριτική της λαμβάνοντας άμεσα δραστικά μέτρα σε σχέση με τα όσα τραγελαφικά ζήσαμε και από χθες βράδυ κάνουν τον γύρο του κόσμου δυσφημώντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Διαιτητές που έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι δεν είναι ικανοί να διαιτητεύσουν σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει άμεσα να αποσυρθούν μόνοι τους, είτε αν δεν έχουν την ευθιξία να τους αποσύρει η ΚΟΠ».

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίνονται πολλά για την πρωτιά...

Πολίτης Sports, 09:40 (τελευταία ενημέρωση 09:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xάντμπολ: Ο τελικός έχει φαβορί!

Πολίτης Sports, 09:23 (τελευταία ενημέρωση 09:23)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έξι μήνες, μπαμ και κάτω, Κύπρος το μεγαλείο σου!

Πολίτης Sports, 09:11 (τελευταία ενημέρωση 09:11)

Επιστροφή
στην αρχή