ΑΕΛ: Ετοιμάζονται οι Αγκολέζοι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σε ευχάριστο πονοκέφαλο εξελίχθηκε η περίοδος προετοιμασίας για το αφεντικό της ΑΕΛ, Πάμπο Χριστοδούλου και βάσει την πληθώρα επιλογών καθίστανται απολύτως αντιληπτό γιατί οι συνθήκες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είναι καθ όλα ευνοϊκές για να κτίσει πάνω σε αυτές μια νέα επιτυχία. Ως γνωστόν, στο απουσιολόγιο του Κύπριου...

 

Σε ευχάριστο πονοκέφαλο εξελίχθηκε η περίοδος προετοιμασίας για το αφεντικό της ΑΕΛ, Πάμπο Χριστοδούλου και βάσει την πληθώρα επιλογών καθίστανται απολύτως αντιληπτό γιατί οι συνθήκες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είναι καθ όλα ευνοϊκές για να κτίσει πάνω σε αυτές μια νέα επιτυχία. 

 

Ως γνωστόν, στο απουσιολόγιο του Κύπριου προπονητή αναγράφονται μονάχα το όνομα του Στέλιου Πάρπα, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ αύριο (4/2) θα προπονηθούν για πρώτη φορά μετά το Κόπα ’φρικα οι Αγκολέζοι, Ντεντέ και Αϊρόσα.

 

Ουδείς, στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων, δεν πετάει στα σύννεφα και ο στόχος είναι, κατ' αρχήν, να προστεθεί άλλη μια μεστή εμφάνιση στο ενεργητικό της ομάδας που θα επιτρέψει να συνεχίσει με ψηλά το ηθικό στις κρίσιμες δοκιμασίες που έπονται.  


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων: Μπορούσε καλύτερη... σούμα - Σκέφτεται την άμυνα ο Αυγουστή

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 14:20 (τελευταία ενημέρωση 14:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια «φρέναρε» την Barcelona FA (αποτελέσματα γυναικείου)

Πολίτης Sports, 14:04 (τελευταία ενημέρωση 14:04)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη κλήση για Χατζηβασίλη, αντικαθιστά τον Πιέρο

Πολίτης Sports, 13:45 (τελευταία ενημέρωση 13:45)

Επιστροφή
στην αρχή