ΑΕΚ: Τα έργα που απαιτούνται (και θα γίνουν) στην «Αρένα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στα σχέδια του Άντρου Καραπατάκη είναι να προχωρήσουν το συντομότερο και τα υπόλοιπα έργα ώστε το γήπεδο να γίνει κατηγορίας 4

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 7/9)

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο τα βελτιωτικά έργα στο «ΑΕΚ Αρένα». Τα έργα που εκτελούνται αφορούν τα νέα αποδυτήρια και τους χώρους στάθμευσης των VIP πίσω από την κεντρική εξέδρα.

Στα σχέδια όμως του Άντρου Καραπατάκη είναι να προχωρήσουν το συντομότερο και τα υπόλοιπα έργα που απαιτούνται, έτσι ώστε το γήπεδο να γίνει κατηγορίας 4 και να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για να γίνει, όμως, το «Αρένα» κατηγορίας 4 απαιτείται στέγαστρο τουλάχιστον στην κεντρική (δυτική) εξέδρα, να μεγαλώσει ο χώρος όπου φιλοξενούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (σήμερα είναι χωρητικότητας 32 δημοσιογράφων και πρέπει να γίνει χωρητικότητας τουλάχιστον 75), ενώ παράλληλα θα πρέπει στον ίδιο χώρο να αυξηθεί και ο αριθμός των καθισμάτων σε 100 (τα 50 σε γραφείο).

Επίσης, θα πρέπει να μεγαλώσουν το στούντιο με τις τηλεοπτικές κάμερες καθώς επίσης και οι χώροι φιλοξενίας των ΜΜΕ και των VIP.

Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει κρατική βοήθεια από τον ΚΟΑ και με τα χρήματα που θα εξασφαλίσει από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ευελπιστεί ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προκηρύξει τα έργα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ θα δώσει φέτος τους εντός έδρας αγώνες της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ.

ΑΕΚ: Στην αγορά τα πακέτα εισιτηρίων για το Europa League (ανακοίνωση)

ΑΕΚ: Ο πολυτιμότερος και η... σταθερή αξία!

Έδωσε δανεικούς τρεις νεαρούς η ΑΕΚ


Επιστροφή
στην αρχή