Άδοξο τέλος στο φιλικό της Δόξας, τα βρόντηξε και έφυγε η Σπάρτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Δόξας Κατωκοπιάς με την Σπάρτη στο Μακάρειο, αφού δεν είχε την… τύχη να ολοκληρωθεί

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Δόξας Κατωκοπιάς με την Σπάρτη στο Μακάρειο, αφού δεν είχε την… τύχη να ολοκληρωθεί.

Παρότι η συνάντηση ξεκίνησε ομαλά, με τον τεχνικό των πρασίνων Λούκα Χατζηλούκα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ενεργό ρόλο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αυτή έμελλε να διακοπεί στην πορεία λόγω αποχώρησης της ελληνικής ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο.

Αποφεύγοντας να εισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τους πραγματικούς λόγους της διακοπής η προσφυγική ομάδα αρκέστεικε στην πιο κάτω ενημέρωση:

Η Σπάρτη, με τη σειρά της ενημέρωσε ότι: «Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35 λεπτό της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες».

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μέχρι το χρονικό σημείο της διακοπής της αναμέτρησης (32') η προσφυγική ομάδα πρόλαβε να προηγηθεί με τέσσερα τέρματα διαφορά (4-0).  


Επιστροφή
στην αρχή