Άδωνις στην Bild: Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομά μου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
"Η βόμβα προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" αναφερόμενη στο θανατηφόρο πακέτο που έλαβε ο Σόιμπλε.

"Δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Ο ή οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομά μου κατά πάσα πιθανότητα γιατί στην Ελλάδα θεωρούμαι φίλος της Γερμανίας και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε". 

Αυτή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην γερμανική εφημερίδα "Bild" σχετικά με το πακέτο-βόμβα , αποστολέας του οποίου φέρεται να είναι ο ίδιος και η οποία εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. 

"Η βόμβα προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" αναφερόμενη στο θανατηφόρο πακέτο προσθέτοντας πως, το περιεχόμενο του οποίου είχε ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μείγμα. 

Αργά χτες το βράδυ και ενώ είχε διαρρεύσει ήδη πως το πακέτο είχε ελληνική διεύθυνση αποστολής και μάλιστα αυτή του ελληνικού υπουργού Οικονομικών, τα πράγματα άλλαξαν. Ως αποστολέας εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα διεύθυνση αποστολής εμφανίζεται αυτή του πολιτικού του γραφείου. 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bρυξέλλες: Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν 3 Κούρδους

Πολίτης News, 19:15 (τελευταία ενημέρωση 19:15)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θυγατρική με έδρα τις Βρυξέλλες, λόγω Brexit ανοίγει η Lloyd’s

Πολίτης News, 18:44 (τελευταία ενημέρωση 18:44)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη η διακήρυξη της Μάλτας για την αλιεία "MedFish4Ever"

Πολίτης News, 18:20 (τελευταία ενημέρωση 18:20)

Επιστροφή
στην αρχή