Άδωνις στην Bild: Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομά μου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
"Η βόμβα προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" αναφερόμενη στο θανατηφόρο πακέτο που έλαβε ο Σόιμπλε.

"Δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Ο ή οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομά μου κατά πάσα πιθανότητα γιατί στην Ελλάδα θεωρούμαι φίλος της Γερμανίας και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε". 

Αυτή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην γερμανική εφημερίδα "Bild" σχετικά με το πακέτο-βόμβα , αποστολέας του οποίου φέρεται να είναι ο ίδιος και η οποία εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. 

"Η βόμβα προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" αναφερόμενη στο θανατηφόρο πακέτο προσθέτοντας πως, το περιεχόμενο του οποίου είχε ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μείγμα. 

Αργά χτες το βράδυ και ενώ είχε διαρρεύσει ήδη πως το πακέτο είχε ελληνική διεύθυνση αποστολής και μάλιστα αυτή του ελληνικού υπουργού Οικονομικών, τα πράγματα άλλαξαν. Ως αποστολέας εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα διεύθυνση αποστολής εμφανίζεται αυτή του πολιτικού του γραφείου. 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κύπρο θα κριθεί η κηδεμονία της Μαρίε Ελένης

Πολίτης News, 11:37 (τελευταία ενημέρωση 11:37)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή Ε/κ και Τ/κ στο πρόγραμμα «Αστρονομία για την Ειρήνη»

Πολίτης News, 11:22 (τελευταία ενημέρωση 11:22)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξιδιωτικός ύμνος από το Spiegel για την Ελλάδα

Πολίτης News, 11:03 (τελευταία ενημέρωση 11:03)

Επιστροφή
στην αρχή