5ο AUTOdeals του Ομίλου Πηλακούτα στη Λεμεσό

AUTO /ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε μαζεμένα όλα τα αυτοκίνητα των αντιπροσωπιών του Ομίλου Πηλακούτα, αυτό το Σαββατοκυρίακο 20 και 21 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκυρίακο 13 και 14 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία, το 5ο AUTOdeals του Ομίλου Πηλακούτα, στη Λευκωσία, ενώ το επόμενο προγραμματίζεται για τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στις 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 10:00 – 17:00, στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στη Λεμεσό, οι φίλοι του αυτοκινήτου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, για όσους ψάχνουν ένα αυτοκίνητο δοκιμής, το οποίο να φέρει την εγγύησή του από τον Όμιλο Πηλακούτα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές, η εκδήλωση AUTOdeals είναι η ιδανική.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να δείτε μαζεμένα όλα τα αυτοκίνητα των αντιπροσωπιών του Ομίλου Πηλακούτα, αυτό το Σαββατοκυρίακο 20 και 21 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση AUTOdeals, με τους επισκέπτες της να αυξάνονται κάθε χρόνο, έχει γίνει πια θεσμός και έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη στον τομέα της. Απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν για μια έξυπνη αγορά, ή ακόμη και για τους φανατικούς των δίκυκλων μηχανών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 77771600.


Επιστροφή
στην αρχή