17η ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» - Δίπλα σε όσους δοκιμάζονται

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η CNP CYPRIALIFE στέκεται δίπλα στην προσπάθεια αυτή ως χορηγός της εκδήλωσης στέλνοντας σε όλους τους συμπολίτες μας μήνυμα να στηρίξουν την εκδήλωση

Η CNP CYPRIALIFE, δυνατή δίπλα στους συνανθρώπους μας, υποστηρίζει την 17η ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» που διεξάγεται  στις 16-19 Μαρτίου 2017 και διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, «Ένα όνειρο μια ευχή». Tην Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» πραγματοποιήθηκε από τους μοτοσικλετιστές από τα Κεντρικά Γραφεία της CNP CYPRIALIFE στις 7:30 π.μ.

Στόχος της πορείας αυτής, που καλύπτει τις περιοχές ολόκληρης της ελεύθερης Κύπρου, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.

Στη «Διαδρομή Αγάπης», οι μοτοσικλετιστές και εθελοντές του Συνδέσμου συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία θα συμβάλουν στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών και νέων που δοκιμάζονται καθώς και στην κάλυψη διαφόρων εξόδων θεραπειών.

Η CNP CYPRIALIFE στέκεται δίπλα στην προσπάθεια αυτή ως χορηγός της εκδήλωσης στέλνοντας σε όλους τους συμπολίτες μας μήνυμα να στηρίξουν την εκδήλωση αυτή.

Ας κάνουμε όλοι μαζί μία ευχή για εκείνους που δοκιμάζονται ....

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Top Kinisis Travel: Κατάλογος 2017 - «30 Χρόνια ταξιδεύουμε την Κύπρο»

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Καλωσορίζουμε την Evagarden στον όμορφο κόσμο των Perfect U!

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή