Αύξηση ομάδων; Να μην πάνε καν για τα πλάνα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Φίλοι μου, ο Κωστάκης έφυγε, μένουμε εμείς και με όλη τη δύναμή μας φωνάζουμε ΟΧΙ στην αύξηση των ομάδων, ΟΧΙ σε νέα κοροϊδία

 

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 19/8)

 

Αύριο Δευτέρα, σε έκτακτη γενική καταστατική συνέλευση, θα εξεταστεί το θέμα της αύξησης των ομάδων από την ΚΟΠ. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να περάσει έτσι απλά. Θα πρέπει κάποιοι επιτέλους να αντισταθούν, να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν «ΟΧΙ»!

Λέει η ΚΟΠ σε ανακοίνωσή της: «Τα ΜΜΕ θα μπορούν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες στο ξεκίνημα της συνέλευσης στις 17:00».

Από εδώ ακριβώς θα πρέπει να ξεκινήσει το «όχι», από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εμείς πρέπει επιτέλους να δείξουμε πρώτοι τον δρόμο και στους άλλους που θέλουν να δουν καλύτερες μέρες στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι ένα πρωτάθλημα της πλάκας, έτσι απλώς για να λένε κάποιοι ότι βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία.

Όχι στα πλάνα, καλοί μου συνάδελφοι, όχι σε αύξηση των ομάδων, όχι στη δημιουργία ενός πρωταθλήματος στο οποίο απλώς θα βολεύονται όλοι!

Ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης το είχε τάξει ως στόχο και σκοπό να μειωθούν οι ομάδες. Και κατάφερε λίγο πριν από το τέλος της ζωής του να υποσχεθούν τα σωματεία ότι θα πάνε στις 12 ομάδες, για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ναι, το έκαναν, πήγαν στις 12 ομάδες, όμως ξαφνικά θυμήθηκαν πάλι τις 14 και τις 16 και πάνε σε συνέλευση για να εφαρμόσουν πάλι τα δικά τους πλάνα.

Φίλοι μου, ο Κωστάκης έφυγε, μένουμε εμείς και με όλη τη δύναμή μας φωνάζουμε ΟΧΙ στην αύξηση των ομάδων, ΟΧΙ σε νέα κοροϊδία των φιλάθλων. Να μείνουμε στις 12, να δοκιμάσουμε και μετά αποφασίζουμε, όλοι μαζί και όχι μόνο τα σωματεία…


Επιστροφή
στην αρχή